Content

Teksten, foto's en video's met een verhaal

Het verhaal van jouw bedrijf vertellen kan op verschillende manieren. Wij gaan gericht te werk voor jouw verhaal.

De juiste schrijfstijl voor jouw website

De mate waarin jij een klant kan blijven triggeren, is een belangrijke indicatie voor de sterkte van je website. Daarom is het in de eerste plaats belangrijk te bepalen wat je gaat zeggen. Copywriting is echter meer dan dat. Je moet je klant vasthouden. Daarom moet je op zoek gaan naar een schrijfstijl die bijdraagt aan de uitstraling van je bedrijf, die vlot leest en die de bezoeker stimuleert meer te willen lezen.

Gaat dat allemaal je petje te boven? Geen probleem. We aRe Connected biedt ook voor copywriting sterke ondersteuning aan.

We are connected - oplossing op maat - content (2)
We are connected - oplossing op maat - content - plantje
We are connected - content - fototoestel

Een sprekend visueel beeld

Een wervelende tekst kan een sterke basis vormen voor je website. Maar is dat voldoende? Bij We aRe Connected zijn we ervan overtuigd dat dat niet het geval is.

Foto’s zorgen ervoor dat je niet langer deel bent van de massa, maar eruit springt. Het visuele geheugen is namelijk veel sterker dan het woordelijke. Daarom is het belangrijk om je bedrijf in de kijker te zetten met sterk grafisch materiaal, waaronder foto’s.

Fotografie is dus een erg sterke tool om je website te laten opvallen, maar ook om je andere klantencommunicatie te versterken. Zo kan je beeldmateriaal gebruiken om je nieuwsbrieven en sociale media aantrekkelijker te maken bij je cliënteel.

Dat de juiste foto het verschil kan maken, hebben we bij We aRe Connected begrepen. Aarzel dus niet om je ook hiervoor te laten ondersteunen door ons.

Een bedrijfsvideo, sterker dan een tekst

Heb je er al eens aan gedacht om een professioneel gemaakte video jouw verhaal te laten vertellen?

Video’s hebben veel voordelen: ze trekken de aandacht van de bezoeker, ze zorgen dat die bezoeker meer tijd spendeert op je website en ze kunnen echt een verhaal vertellen. Kortom, een video zorgt dat je kan opvallen.

Wil je je team voorstellen? Wil je laten zien wat je bedrijf doet? Wil je je publiek een kijk achter de schermen gunnen? Een aftermovie, een bedrijfsfilm, een promotievideo… de opties zijn oneindig en wij staan alvast te springen om jouw droomvideo te realiseren.

We are connected - oplossing op maat - content - nigel
We are connected - oplossing op maat - content (1)

Onze creaties

Laat je inspireren

Wil jij je verhaal vertellen?

Maak connectie